MENÜ

                 Air - Life Rescue Team
"ALFA" Special Amblance Association

Az életmentèsèrt dolgozunk!!
The working life!

Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá! Ilyen egyszerű! Semmi több!

 

Két jó hírem van:

  • Nem kell tovább keresned, megtaláltad ezt a terméket: a Vitali Med Card -ot!

  • Te is meg tudod csinálni!

 

Utálod a házalást?

igen

Úgy érzed, nem tudsz eladni?

igen

Ki nem állhatod a tapsikolós tömegrendezvényeket?

igen

A hátad borsózik a nyomulós eladási technikáktól?

igen

Nem akarod ismerőseidet, rokonaidat különböző trükkökkel termékbemutatókra meghívni, hogy utána megharagudjanak rád?

igen

Szeretnél anyagilag független lenni és ezért hajlandó vagy keményen, de kényelmesen otthonról dolgozni?

igen

Nincs befektetni való pénzed, hogy saját vállalkozást indíts, vagy épp a saját vállalkozásod mókuskerekéből szeretnél kiszállni?

igen

 

Ha a válaszod a fenti kérdések többségére igen, az online hálózatépítést NEKED találták ki!


Miért éppen online hálózatépítés?


Mert nincs annál szebb dolog, mint amikor a professzionális weboldalad (itt nem az interneten ezrével található amatőr termékbemutató oldalakra gondolunk) dolgozik helyetted a nap 24 órájában!


Ha már eldöntötted, hogy mélyebben beleásod magad az online hálózatépítés rejtelmeibe, és elindulsz az anyagi függetlenség útján, információk tömkelegét találod az interneten. Profi szakemberek és önjelölt guruk kínálják magukat és megoldásaikat, a te életedre.


Van egy rossz hírem, de ezt rögtön az elején tisztáznunk kell: Munka nélkül nem fog menni! Hiába a professzionális marketing és a segédanyagok, a saját sikeredhez elsősorban TE kellesz! Ha ezek után is van még kitartásod, olvass tovább!


Ezen az oldalon nem találsz semmilyen letölthető tanulmányt, és nem akarok neked semmit eladni. Egy lehetőségre hívom fel a figyelmedet. Az én sikerem nélküled is garantált, a tiédhez TE kellesz!


Nézzük lépésről lépésre, mit kell tenned:

 

  1. El kell döntened, akarsz-e dolgozni, a szabadidődből heti néhány órát rá tudsz-e arra szánni, hogy ezzel az üzlettel foglalkozz az interneten, és van-e kb. 6.000 (hatezer!) forintnyi szabad pénzösszeged, aminek hiánya nem veszélyezteti a saját és családi életviteledet.
    Egy nagyon fontos jó tanács! Csak akkor kezdj foglalkozni ezzel az üzlettel, ha tudsz benne hinni, ha tudsz érte lelkesedni, ha úgy érzed jó kedvvel tudnád ezt csinálni! Hogy miért fontos ez ennyire?
  2. Ha végképp nem tudlak lebeszélni arról, hogy jó kedvvel, sok munkával, nagyon sok pénzt keress, akkor töltsd ki a tagsági szerződést és küldd vissza!
  3. A következő, kellemetlen lépést sajnos nem lehet elkerülni, ki kell fizetned a regisztrációs díjat (6.000 Ft), mely tartalmazza a bemutató mappát és a hálózatépítést segítő szolgáltatási csomagot.
  4. Szerinted másokat is érdekelni fog?
  5. Befejezésül már csak egy teendőd van:

 

Tanulni
Néhány információt magadba szívni, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiket már mások elkövettek. Ehhez szintén díjmentesen biztosítunk egy későbbi hozzáférést a zárt, értékesítést támogató intranet rendszerbe, ahol minden tudást megtalálsz, ami a sikeredhez szükséges.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Find a product you use every day and talk about other people than before, when no financial interest in sewing was not it! Its that simple! Nothing more!

Two good news is:

You do not need to look further, you found this item: Card was the Vitali Med!

You also can do it!


You hate the house riding?
yes

Do you feel you can not sell?
yes

I can not stand the crowd clapping events?
yes

Your back pepper to pushy sales techniques?
yes

You do not want friends, relatives tricks product demonstrations called to megharagudjanak you then?
yes

Would you like to become financially independent and therefore are willing to hard, but easy to work from home?
yes

Does not have to invest money to start their own businesses, own business or just want to get out of rat race?
yes


If you answer yes to most of the above questions, the online networking is for you!

Why online networking?

Because there is no more beautiful thing, like when a professional website (not in their thousands on the internet amateur product presentation pages we think) is working for you 24 hours a day!

If you decide that you beleásod deeper mysteries of online networking, and financial freedom go through a myriad of information you find on the Internet. Professional self-proclaimed experts and gurus themselves and offer their solutions, in your life.

I have a bad news, but it must be clear from the outset: Work will not go without! Despite the professional marketing materials and your own sikeredhez especially need you! If there is more endurance then, read on!

On this page you can not find any study can be downloaded, and I do not want to sell you anything. I call your attention to opportunities. My success is guaranteed without you, and yours need you!

Let us step by step what to do:

You have to decide whether you want to work, you can szabadidődből few hours to devote to you that this business of dealing with the Internet, and is approx. 6000 (6000 Ft) forints be your sum of money, lack of which does not endanger your own life and family.
A very important piece of advice! Only then start to deal with this business, if you can believe it, if you know her enthusiasm, if you feel you could do it cheerfully! Why is this so important? The more I read about it in my story.
If not I can finally talk about the good spirits and a lot of work, a lot of money, just fill in the online version of the membership agreement by clicking here!
The next step, unfortunately, can not be avoided unpleasant, you have to pay the registration fee (Ft 6000), which includes a presentation folder, and online networking service support package.
Do you think other people will be interested?
Finally, only one needs to be done:

Learn
Some information about yourself by adding it to not follow from the mistakes of others which you have committed. To do this, we also provide free access to a closed future, sales support intranet system, where all knowledge can be found, which is required to succeed. :)

 

Asztali nézet